Tarihinde Eklendi.

Soy Ağacı Meyve Veren Bir Ağaçtır

Keşif Duvarında bu hafta "Soy Ağacı Nedir" diye sorduk. Soy ağacı meyve veren bir ağaçtır, ördektir, sulanması gereken bir ağaçtır, sevgidir cevapları gibi daha bir sürü güzel cevaplar aldık. Henüz kelime anlamını bilmeseler de hepsi doğru cevaplar verdiler evet soy ağacı sevgiyle ilişki kurduğumuz, iyi niyetle beslememiz gereken ve meyve veren bir ağaç değil de nedir?

Karya Çiçekleri Türkiye Şampiyonu

Eylül ayının ilk haftası, Samsun’da Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimizin de içinde yer aldığı Bodrum Karya Çiçekleri Kulübü ‘Halkoyunları Minikler Geleneksel Düzenlemeli Dal’da Türkiye birincisi oldu. Öğrencilerimiz Esma Cemre Öz, Rüya Atalağ, Ece Soyarık, Yağız Çolak, Arda Orhan, Mert Erdoğan, Ege Batmaz ve değerli öğretmenimiz Mehmet Serkan Özcan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencilerimiz TED Sokağı Müzik Dinletisi ile Büyüledi

Okulumuzda geleneksel hale gelen ve her ay düzenli olarak öğrencilerimiz tarafından sunulan TED Müzik Sokağı Dinletisinin Mayıs ayı konseri gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz piyano, keman, yan flüt ve gitar performanslarını sergileyip gelen konuklarımıza ve arkadaşlarına güzel bir müzik şöleni yaşattılar.

Öğrencilerimizin Serbest Zamanlarını Değerlendirebileceği Alanlarımıza Yenilerini Ekledik

Lise öğrencilerimizin serbest zamanlarını keyifli ve verimli şekilde değerlendirmelerini sağlayacak sosyalleşme alanlarına bir yenisini ekledik. Tüm yaş gruplarından öğrencilerimizin ise güvenli ve sağlıklı bir ortamda oyun oynamaları için açık oyun alanlarımızı genişlettik.11 Eylül Pazartesi günü onları heyecanla bekliyor olacağız.