Hafıza Egzersizi ve Fiziksel Aktivite Sporu; Oryantiring
19 Ekim 2018 Tarihinde Eklendi.

Hafıza Egzersizi ve Fiziksel Aktivite Sporu; Oryantiring

Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz Beden Eğitimi Derslerinde harita yardımı ile yön bulmayı içeren ve zamana karşı yapılan bir spor olan oryantring branşının temel becerilerini ve bu sporun kurallarını uygulayarak pekiştiriyorlar.

TED Bodrum Koleji 5.ve 6. sınıf öğrencileri engellilere destek amaçlı yürüyüşe katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü yararına Bodrum Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen yürüyüşe tüm 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz katılarak destek verdiler.
Öğrencilerimiz Ege Bakış ve Kayra Sezgin konvoyun başında bayrak taşıyarak, engellilere cesaret verdiler.

TED BODRUM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ TED ANKARA KOLEJİ MEZUNLARI İLE “TED’Lİ OLMAK” KONUSUNDA SÖYLEŞTİ

28 Şubat 2013 Perşembe günü, TED Ankara Koleji mezunlarından Sn.Dr. Murat AKŞİT,

Sn. Demet BUYURMAN ve Sn. Özer ERKE, TED Bodrum Koleji 3., 4., 5. ve 6. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrenciler ile mezunların buluştuğu etkinlikte, TED mezunu olmanın bağlılığı, hissi ve yaşattıkları hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Konuklarımız, kendi okul süreçlerini, anılarını, kurdukları arkadaşlık ve dostluklarını, iyi bir eğitim için TED Kolejli olma varlığının hayatlarına sağladığı güç ve zenginliği öğrencilerimize anlattılar. Bu temel değerler ışığında, eğitim almak, büyümek, gelişmek ve hayatı paylaşmanın çok güzel bir duygu ve fark olduğunu dile getirdiler.

Bu keyifli söyleşide, öğrencilerimizin konuklarımıza merakla yönelttikleri sorular ile devam etti.

Öğrencimiz Vira Cup'tan Altın Madalya ile Döndü

Öğrencimiz Baran Efe Ulusal 27 Kasım’da İstanbul Haliç’te düzenlenen Vira Cup Liselerarası Kürek ve Yelken Kupası yarışında, kendi yaş grubunda katılan 15 takım arasından 1. olarak altın madalya almaya hak kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencilerimiz Muğla İli Okullar Arası Yelken Yarışlarında İl Birincisi

Fethiye'de yapılan Muğla İli Okullar Arası Yelken Yarışlarında öğrencilerimiz Deniz Zeynep Güney 1., Ata Paksever 1., Delfin Ege Kara 1., Ali Beren Adamcil 3., Demir Kırmızıyeşil 4. olmuş; Ozan Ersoy, Defne Esmer, Yağmur Demiröz, Selen Şengül okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir. Sporcularımızı kutluyoruz.