Tarihinde Eklendi.

Anasınıflarımızla Storytelling Zamanı

İngilizce Öğretmenlerimizin işbirliği ile Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz anaokulu çocuklarımızla “Storytelling” etkinliğinde buluştu. Minikler ağabey ve ablalarından keyifle hikaye dinlerken, Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz de “Storytelling” heyecanını deneyimlediler.

Minik Ressamlarımızdan ‘Okulumu Seviyorum’ Sergisi

Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin ‘Okulumu Seviyorum’ konulu aidiyet çalışmalarının yer aldığı resim sergisi ilkokul katımızda açıldı. Birbirinden güzel eserlerin ortaya çıktığı sergide minik eller TED’li olmayı resmettiler.

Ortakent Yahşi Belediyesi Başkanının Okulumuzu Ziyareti

Ortakent Yahşi Belediyesi Başkanı Sayın Mehmet Onur ŞAHBAZ yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzu ziyarette bulunan Mehmet Onur ŞAHBAZ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erdem ERKEN ve Okul Müdürümüz Fırat ASYALI ile görüşüp tebriklerini iletti. Daha sonra okulumuzu gezen Sayın ŞAHBAZ 2013- 2014 Yeni eğitim öğretim yılının, öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileklerini ileterek okulumuzdan ayrıldı.

Dört Farklı Yetenek, Bir Karma Sergi

Okulumuz öğrencileri yeteneklerini sergilemeye devam ediyorlar. Görsel Sanatlar öğretmenleri Canan Güldal ve Handan Cinoğlu rehberliğinde birbirinden güzel çalışmalara imza atan öğrencilerimiz aynı zamanda kendi resim sergilerini açmanın mutluluğunu arkadaşlarıyla paylaşıyorlar.

Lal Almaç: Okulumuz 3C sınıfından öğrencimiz Lal Almaç 2009-2015 tarihleri arasında yaptığı resimleriyle bir retrospektif sergisi açtı. Sergisine “Annemle Birlikte” adını veren Lal , tiyatro kostüm tasarımcısı annesi Medina Yavuz Almaç’ın üç adet çalışmasıyla sergiye katıldı.

Doğa Erke:  Okulumuz 5B sınıfı öğrencisi Doğa Erke köpek fotoğraflarından yola çıkarak grafik sanatının bir dalı olan “illüstrasyon” çalışmalarıyla sergisini açtı. Sergisinde, aynı zamanda, çalışmalarından oluşan küçük kartpostalları arkadaşlarına dağıttı.

Toprak Çamdal: Okulumuz 6B sınıfı öğrencisi Toprak Çamdal ikinci bireysel sergisini açtı. Hayvan figürlerini seramik ve  tellerle yaptığı küçük heykeller şeklinde paylaşan öğrencimiz eserleriyle büyük beğeni topladı.

Ada Uz: Okulumuz 3C öğrencisi Ada Uz ilk kişisel resim sergisini çizdiği Karikatür çalışmalarıyla açtı. Mizahi bir dille oluşturduğu çalışmalar hem güldürdü, hem düşündürdü.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.