Öğrencilerimiz Özel Arkadaşlarıyla Birlikte Bodrum Cup'ı Renklendirdi
11 Ekim 2018 Tarihinde Eklendi.

Öğrencilerimiz Özel Arkadaşlarıyla Birlikte Bodrum Cup'ı Renklendirdi

Ortaokul öğrencilerimiz, Bodrum Sağlık Vakfı’nda eğitim gören özel arkadaşlarıyla birlikte ellerine aldıkları fırçalarla 30. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali’ne katılan tekneler için hazırlanmış 100 flamayı renklendirdi. Bodrum Sağlık Vakfı'nın bahçesinde bir araya gelerek bir şeyler üretiyor olmanın mutluluğunu paylaşan öğrencilerimiz, özel arkadaşlarıyla birlikte neşe içinde unutulmaz bir gün geçirdi.

Türk Eğitim Derneği Yabancı Diller Koordinatörlüğü okulumuzu ziyaret etti.

7 Aralık 2012 Cuma günü Türk Eğitim Derneği Yabancı Diller Koordinatörlüğü okulumuzu ziyaret etmiş, ziyaret kapsamında tüm seviyelerde İngilizce, İspanyolca ve Fransızca derslerini gözlemlemiş, Yabancı Dil öğretmenleriyle yabancı dil eğitimi üzerine paylaşımlarda bulunulmuştur.

TED Bodrum Koleji Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projelerine Devam Ediyor.

“KUKLALAR NELER SÖYLÜYOR?” konumuzda düzenlediğimiz “KENDİ KUKLALARIMIZI HAZIRLAYALIM” isimli proje ödevimizi yapılandırmış ve sosyal sorumluluk projesine dönüştürmüştük. Bu proje kapsamında; hazırladığımız kuklaları başka bir okuldaki akran guruplara hediye etmeyi tasarlamıştık. Bu amacımızı gerçekleştirmek için bugün saat 09:30’da Dr. Mümtaz Ataman İlkokulu’na gezi düzenledik. Düzenlediğimiz bu gezide; anasınıfı öğrencileri bizi çok samimi karşıladılar. Derya Öğretmen; ördekler ile ilgili olan bir hikaye okudu. Ardından Ela Öğretmen; boyama ve yırtma-yapıştırma teknikleri kullanarak, ördek şeklindeki sanat etkinliğini yapmamıza rehber oldu. Etkinlik bitiminde ördek ile ilgili bir şarkı söyledik. Konumuzdan ve projemizden bahsedip, kuklalarımızı hediye ettik. Ziyaret ettiğimiz okul öğrencileri ve kendi öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Bize sundukları ikramları alıp okulumuza döndük.

Velimiz Selda Hanımla Rengarenk Kolyeler Yaptık

Anaokulu sınıflarımızdan Kırmızı Uğur Böceklerimiz, Çakıl ÇİLİNGİR'İN annesi Selda Hanım’la rengarenk kolyeler yaptı. Bu keyifli dakikalar için velimiz Selda Hanım’a teşekkür ediyoruz.

İkinci Çeyrek Dönem Kitap Kurtlarımız

İkinci çeyrek dönemde okul kütüphanemizden en çok kitap alıp okuyarak “Kitap Kurdu” olan öğrencilerimiz Rüya Atalağ, Eylül Esma Mendeş, Ömer Faruk Altan oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, okuma tutkularının hep sürmesini diliyoruz.