Tarihinde Eklendi.

Languages Are The Bridge to Other Cultures

Eleştirel düşünme ve global dünyada yaşama becerilerini kazandırmaya yönelik çok yönlü bir eğitim programı uygulayarak etkin yabancı dil eğitimi veren okulumuz, uluslararası standartlardaki sertifikalı yabancı dil eğitim sistemiyle öğrencilerimizi, sadece iletişim kurmayı bilen değil, edindiği vizyonla dünya vatandaşı olma özelliklerine sahip bireyler olarak yetiştiriyor. Sosyal, kültürel ve iletişimsel becerileri gelişmiş bireyler yetiştirebilmenin iyi bir dil eğitiminden geçtiğine inanan okulumuz, herkes tarafından kabul gören dünya kültürlerini bir araya getirerek nitelikli ve tecrübeli Türk ve yabancı öğretmen kadrosuyla eğitim yoluna devam ediyor.

1. Dönem Kitap Kurtlarımız
Okulumuz 1. dönem Kitap Kurtları;

3A  Berker Şaylan
3C  Lara Nur Meriç
3C  Aleyna Gazen
4D  Sırma Sağbili
7B  Nazlı May Acar
7B  Aylin Tepe
7C  Öykü Dıngıl
7C  Eylül Altınkaya
Hz. Eylül Beril Karadeveci
Hz. Gökçe Eylül Ünlü
9C  Ada Ata
9C  Tanla Çakır

olarak belirlendi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine kitap dolu günler diliyoruz.

23 Nisan Kutlu Olsun!

“Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne

allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar

oynasınlar türküler söyleyerek yıldızların arasında”

Nazım Hikmet

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, 23 Nisan 2014 Çarşamba günü, okulumuzda 09.30’da resmi tören ile başladı ve tam gün süren halka açık bir Çocuk Şenliği formatında kutlandı. Çocuklarımıza, dünyayı veremesek de, onlara eğlenceli, maceralı, rengarenk bir bayram günü yaşatmaya çalıştık.

Çuval Yarışması, danslar, halat çekme yarışması, okul bandosu, balon patlatma, İngilizce, Fransızca, İspanyolca şarkılar, koro, penaltı atma yarışması, jimnastik gösterisi, havuzda kayıp nesne bulma, su balonu taşıma ve yoğurt yeme yarışması ile renklenen etkinlikte, hem çocuklar hem büyükler eğlendiler.

Bu eşsiz günü, Dünya’ya armağan eden Büyük Önderimiz Atatürk’ü saygıyla anıyor, çocuklarımıza nice güzel bayramlar diliyoruz.

Cimnastik Takımımız Muğla 2.'si Oldu

Muğla genelinde düzenlenen Okullar Arası Artistik Cimnastik yarışmalarında; okul takımlarımız Minik Kızlar (B) kategorisinde Muğla 2. si, Minik Kızlar (A) kategorisinde Muğla 3. sü oldu.

Bireysel sıralamada ise öğrencilerimiz Ada ERTAN Muğla 2. si, Efe ARBAK ise Muğla 3. sü olarak yarışmaları tamamladı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.