Öğrencimiz Kayra SEZGİN Dünya Şampiyonu
13 Kasım 2015 Tarihinde Eklendi.

Öğrencimiz Kayra SEZGİN Dünya Şampiyonu

Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerinden Ümit Milli Karete Sporcusu Kayra SEZGİN; Endonezya’da yapılan 9. Dünya Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek dünya şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bodrum'un En Eğlenceli Yaz Okulu

TED Bodrum Koleji’nde; okulların kapalı olduğu yaz tatili boyunca, “Yaz Okulu” programı uygulanıyor. Yaz okulumuzda öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini hedefleyen; spor, sanat ve yabancı dil ağırlıklı bir eğitim programı veriliyor. Yaz okulu programımız yakın çevre gezileri ve farklı etkinliklerle renklendiriliyor.

Başvuru için tıklayınız.

2017 Yaz Okulu Etkinliklerimiz

• Yelken

• Tenis

• Golf

• Yüzme

• Gezi

• İngilizce

• Drama Atölyesi

• Nefes Atölyesi

• Seramik Atölyesi

• Mutfak Atölyesi

• Ritim Atölyesi

Tabletle Doğa Belgeseli

Okulumuzda teknolojinin olumlu bir getirisi olarak karşımıza çıkan ve hemen her alanda öğrencilerimize büyük fayda sağlayan tabletlerin derslerde kullanılması ders konularını daha öğretici ve eğlenceli bir hale getiriyor.

Sadece okumakla yetinmeyip; görerek, izleyerek ve dokunarak interaktif materyallerle okulumuzda işlenen derslerden birisi de Fen Bilgisi dersi oldu. Fen Bilgisi Öğretmenlerimizden Ahmet Eren rehberliğinde gerçekleştirilen ders etkinliğinde öğrencilerimiz, canlıları doğal ortamlarında inceleyerek, kendi doğa belgesellerini çektiler ve arkadaşlarına sundular.

I Padlerinde bulunan I Movie programını kullanarak kısa filmlerini çeken öğrencilerimiz; inceleme, gözlemleme, akıl yürütme ve yaratıcı olma becerilerini geliştirirken; eğleniyor, eğlenirken öğreniyorlar.

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlk Ders Zili Çaldı

Okulumuz, yeni eğitim öğretim yılına 10 Eylül 2018 Pazartesi günü müthiş bir coşkuyla başlangıç yaptı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı,sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyoruz.

Halk Ozanı Neşet Ertaş Türküleriyle Okulumuzda Anıldı

Hayattayken, UNESCO Dünya Yaşayan İnsan Hazinesi listesine alınmanın onurunu yaşayan, ‘Bozkırın Tezenesi’ Türk Halk Müziğinin efsane ozanı Neşet Ertaş ölümünün 4. yılında okulumuzda anıldı.

Konferans salonumuzda düzenlenen etkinlikte akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz efsane ozanın türkülerini koro ve solo halinde sundu.

Neşet Ertaş'ın anısına vefa olarak hazırlanan konserde halk ozanımız ve bağlama ustası Neşet Ertaş'ın yorumladığı Kırşehir yöresine ait türkülerin dışında, kendisine ait olan "Ah Yalan Dünya", "Leyla'm", "Ahirim Sensin", "Dane Dane Benleri Var Yüzünde", "Nar tanesi", "Zahide", "Bahça Duvarından Aştım", "Gönül Dağı", "Neredesin Sen" adlı unutulmaz eserler seslendirildi.

Bodrumlu sanatseverlerin ve velilerimizin izlediği konser ayakta alkışlandı.