Okul İçin Değil Hayat İçin Öğrenmeliyiz Seminerine Davetlisiniz
14 Eylül 2018 Tarihinde Eklendi.

Okul İçin Değil Hayat İçin Öğrenmeliyiz Seminerine Davetlisiniz

Eğitimci, Türk televizyon tarihinin duayeni Sedat Örsel zengin deneyimini ve yıllar içinden süzülmüş birikimini ‘Okul İçin Değil Hayat İçin Öğrenmeliyiz’ konulu seminer ile ebeveyn, öğretmen ve öğrencilerimizle paylaşacak. Eğitime bütünsel bir bakış sağlayacak, birçok soruya cevap olacak bu önemli seminerde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

19 Eylül 2018 Çarşamba
Saat: 15.00
TED Bodrum Koleji Konferans Salonu
Halka Açık/ Ücretsiz

'Çocuklarda Cinsel Gelişim ve Cinsel Eğitim' Semineri Gerçekleştirildi

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Uzmanlarımızdan Kayane Kutlu tarafından 3., 4. ve 5. sınıf velilerimize 'Çocuklarda Cinsel Gelişim ve Cinsel Eğitim' semineri verildi. Cinsel gelişim evreleri, cinsel eğitimin nasıl verileceği ve çocukları cinsel istismardan korumanın yolları anlatıldı.

3. Sınıf Velilerimiz PDR Tanışma Toplantısında Buluştu

Yeni eğitim öğretim yılında 3. sınıfa “Merhaba” diyen velilerimiz PDR birimi tanışma ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Oldukça verimli ve paylaşımcı geçen toplantının sonunda velilerimiz öğrencilerimize küçük mesajlar yazarak dilek ve temennilerde bulundu.

Yabancı Dil Eğitiminde Fark Yaratıyoruz

Yabancı Diller Bölümü olarak, hizmet içi eğitimlerimiz, uluslararası öğretmenlerimizin oryantasyonu ve atölye çalışmalarımız ile yeni eğitim öğretim yılına hazırız. 21. yüzyıl becerileriyle donatılmış dil programlarımızla yeni başlangıçlara imza atmak için çok heyecanlıyız...

Lider Yöneticiler Toplantısı Okulumuzda Gerçekleştirildi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan "Lider Yöneticiler Projesi’ kapsamında, Muğla ili genelinde görev yapan 10 ortaokul müdürü okulumuzda buluştu. Okul Koordinatör Müdürümüz Sayın Sevinç Zeren rehberliğinde okulumuzu gezen yöneticilerle eğitimde kalitenin arttırılması, okullar arası bilgi paylaşımları ve neler yapılabileceği konusunda değerlendirilmelerde bulunuldu.