Parlez-vous Français?
11 Ocak 2018 Tarihinde Eklendi.

Parlez-vous Français?

İkinci yabancı dil olarak Fransızcayı seçen 10. sınıf öğrencilerimiz mutfağa girip tart yaptı. Tart yapımını adım adım Fransızca anlatarak gerçekleştiren öğrencilerimiz öğrendikleri dili eğlenceli bir etkinlikle gündelik hayatta da kullanma ve pekiştirme fırsatı bulmuş oldu.

Okulumuzda Dünya Dilleri Günü

Okulumuzda 4. sınıftan itibaren ikinci yabancı dil olarak tercih edilen dillerden İspanyolca ve Fransızcayı seçen öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri etkinliklerle İspanyol ile Fransız kültürünü arkadaşlarına tanıttı. Öğrencilerimiz İspanyolca, Fransızca şarkılar söyledi, kültürel danslar etti.

Öğretmen ve Öğrencilerimizden "Zeki Müren'i Anma Gecesi"

Türkiye’nin Sanat Güneşi, unutulmaz ses Zeki Müren 84. yaş gününde okulumuzda düzenlenen "Zeki Müren Gecesi" ile anıldı.

Bodrum’un ülke genelinde tanınmasında büyük katkısı olan isimlerden biri olan ve yaşamının son yıllarını çok sevdiği Bodrum'da geçiren büyük sanatçının eserlerini öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz seslendirdi.

Sanatçının yaşamından kesitlerin de sunulduğu programa ilgi büyük oldu.

23 Ekim MOL Günü Kutlu Olsun

Lise öğrencilerimiz, tüm dünyada 23 Ekim tarihinde kutlanan MOL Günü’nü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kimya öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları eğitici ve keyifli deney etkinlikleriyle kutladı.

Anaokulu Öğrencilerimiz Bodrum Golf&Tenis Kulübü'nde