TED'liysen Yalnız Değilsin
05 Aralık 2017 Tarihinde Eklendi.

TED'liysen Yalnız Değilsin

Art Ajanda bu ayki sayısında, gücünü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten alarak nitelikli gençler yetiştirmek için çalışan, 38 ilde TED meşalesiyle modern dünyanın etkin bireylerini yetiştiren Türk Eğitim Derneği’nin 90. yılına yer verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erdem Erken, TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Doğuş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aclan Acar Türkiye'nin en saygın eğitim kurumlarından birinin mensubu olmaktan duydukları güven ve gururu anlattı.

Röportajı okumak için aşağıdaki görseli tıklayınız.

TEOG Sınavları Öncesi Moral Partisi

II. TEOG sınavına saatler kala; TED Bodrum Koleji 8. Sınıf öğrencilerimiz okulumuzun Bale-Dans odasında parti vererek, iki gün boyunca girecekleri sınavlar öncesi moral buldular.

Arkadaşlarıyla birlikte sınav öncesi bir araya gelen öğrencilerimiz; bir hayli mutlu, neşeli ve bir o kadar da kendilerinden emindiler. Tüm 8. sınıf öğrencilerimize, 29 ve 30 Nisan tarihlerinde girecekleri II. Dönem TEOG sınavlarında başarılar dileriz.

“Okula Başka Pencereden Bakmak!”

2015 Yılının Eğitime Dair İlk Söyleşisi

03 OCAK 2015 Cumartesi  Saat 13.30    OASİS Nurol Kültür Merkezi

Kısa süre içinde 6000’e yakın takipçisi olan, eğitime dair birçok güzel yazı ve makalelerin online olarak yayımlandığı  www.egitimpedia.com sitesinin kurucusu ve Usta Eğitim Danışmanı Ali KOÇ  tarafından, “Okula Başka Pencereden Bakmak!”  başlıklı bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Çocuklarımızın gelişimleri ve eğitimleri ile ilgili güncel bilgilerin paylaşılacağı, OASIS Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan eğitim söyleşisine katılımınız bizleri memnun edecektir.

03 Ocak 2015 Cumartesi günü OASIS Nurol Kültür Merkezi’nde beraber olmak dileğiyle…

Voleybolda Yıldız Kızlarımız Grup Finallerinde

TED Bodrum Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımımız, Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası’nda rakiplerini geride bırakarak Muğla’da düzenlenecek olan final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Dokuz okulun katıldığı müsabakalarda okul takımımız, Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu ve Özel Marmara Koleji’ni 3 - 0‘lık skorlarla mağlup ederek grup birincisi oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor,  onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Muğla' da düzenlenecek müsabakalarda takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimiz, Mandalina Festivali’ne renk kattı!

Bodrum, iki gün süresince “Mandalina Farkındalık Hareketi”nin “Dünya Mandalina Günü”nde düzenlediği “7. Bitez Mandalina Festivali” ile canlandı.

Açılışı, Bodrum İskele Meydanı’nda yapılan 7’nci Bitez Mandalina Festivali’nin ikinci ve son günü etkinlikleri, Bitez Belediye Binası önünde gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören, müzik, halk oyunları gösterisi, defileler ve çeşitli yarışmalarla zenginleştirilen festival boyunca konuklara mandalinalı ikramlarda bulunuldu. Develere yüklenen mandalina kasaları ile nostaljik bir yolculuk yapılan festivale, öğrencilerimiz de, gerçekleştirdikleri sıradışı ritm/müzik gösterisi ile renk kattılar.

Bodrum mandalinasını tüm dünyaya tanıtmak amacıyla düzenlenen, her yıl Bodrum’un “en iyi”lerinin seçilerek Altın Mandalina ile ödüllendirildiği festivalde, okulumuz “Yılın Eğitim Kurumu” ödülüne layık görüldü.