Tarihinde Eklendi.

Tasarruftan Kitaplara Yolculuk

İlkokul öğrencilerimiz ‘Kumbara’ projesiyle "İhtiyaçlarımız mı, İsteklerimiz mi?" diyerek tutumlu olmanın önemini kavradı. 31 Ekim Tasarruf Haftasında kumbara tasarlayan öğrencilerimiz 13 Kasım Dünya Çocuk Kitap Haftasında biriktirdikleri paralarla kitap satın alarak hem tasarrufu öğrendi, hem de diledikleri kitabı satın almanın keyfini yaşadı.

Atamızı Özlemle ve Saygıyla Anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda bir anma töreni düzenlendi.

Tüm öğrenci, öğretmen, veli ve okul çalışanlarımızın katıldığı törende öğrencilerimiz yanlarında getirdikleri çiçekleri özenle Atatürk Anıtı’na bıraktı.

Okulumuzun tören alanında başlayan anma programında Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09:05’te siren sesiyle bayraklarımız yarıya indirildi ve Atatürk ile şehitler anısına saygı duruşunda bulunulup, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığının simgesi olan İstiklal Marşı okundu.

Ardından konferans salonumuzda devam eden anma programında öğrencilerimizin itinayla hazırladığı gösteriler konuklarımıza sunuldu. Büyük beğeni toplayan ve duygu dolu anların yaşandığı programın sonunda öğrencilerimiz konuklarımızdan büyük alkış aldı.

Okulumuzda Acil Durum Tatbikatı Yapıldı

Olası yangın ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak amacıyla okulumuzda acil durum tatbikatı gerçekleştirildi. Güvenlik Komitemizin kontrolünde gerçekleşen tatbikatta, öğretmen ve öğrencilerimizin tamamı bina tahliye tatbikatına uygun olarak yaklaşık iki buçuk dakikalık gibi kısa bir sürede kendilerini güvenli bölgeye sevk ettiler.

Öğrencilerimizden Teniste Başarı

Türkiye Tenis Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği tenis turnuvasında öğrencilerimiz Lena TAĞLUK, Aleyna TALICI, Deniz AKIN, Zeynep SUALP, Talia TAĞLUK ve Mira İÇGÖREN okulumuzu başarıyla temsil ederek, madalyalarla döndüler.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.