Usta Sanatçı Kayahan Şarkılarıyla Okulumuzda Anıldı
05 Nisan 2018 Tarihinde Eklendi.

Usta Sanatçı Kayahan Şarkılarıyla Okulumuzda Anıldı

Okulumuzun ölümsüzleşmiş müzik insanlarının yeniden hatırlanması, anılması ve geleceğe taşınması için gelenekselleştirdiği etkinliklerinden biri olan “Ustalara Saygı Konseri” bu yıl büyük usta "Kayahan" anısına gerçekleştirildi. Bodrumluların yoğun ilgi gösterdiği gecede büyük usta Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız söyledi. Katılımıyla bizleri onurlandıran, Kayahan’ın eşi Sanatçı İpek Açar da gecede sahne alarak Kayahan’ın dillerden düşmeyen şarkısı Mavilim’i öğrencimizle birlikte seslendirdi.

Galeri için; https://bit.ly/2GyO3eH

Dünya Sanat Günü

International Associations of Art  (Uluslararası Sanat Derneği)'in 2011 yılında Meksika'da yapılan genel kuruluna katılan Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) Başkanı Bedri Baykam,  toplantıda Leonardo da Vinci'nin doğum günü olan 15 Nisan'ın Dünya Sanat Günü olarak kutlanmasını önerdi. Bu öneri çoğunluk oyu alarak,  her yıl 15 Nisan tarihinde Dünya Sanat Günü olarak kutlanılması kararı alındı.

Ülkemizde 15 Nisan 2012 tarihinde ilk kez kutlanılmaya başlanan “Dünya Sanat Günü” etkinliklerine TED Bodrum Koleji bu yılda Lise Hazırlık ve 4. Sınıf öğrencileriyle katıldı. Bodrum Marina’da yapılan etkinliklere öğrencilerimiz kayrak taşları üzerine resim yaptılar. Bu etkinlik sürerken sokak tiyatrosunu izleyip, müzik dinletisini izlediler.

Ahşap Tasarım ve Seramik Kulübü Dönem Sonu Sergileri Açıldı

Okulumuz Ahşap Tasarım ve Seramik Kulübü öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan “Kanatlı Uygarlıklar” ve “Karanlık Diye Bir Şey Yoktur, Sadece Işığınız Azdır” başlıklı sergiler velilerimizin yoğun katılımıyla okulumuzda açıldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Öğrencilerimiz Değişen Üniversite Sınav Sistemi Hakkında Bilgilendirildi

Okulumuz PDR uzmanlarından Barış Aygener, 11. sınıf öğrencilerimize değişen üniversite sistemi hakkında bir seminer verdi, öğrencilerimizin akıllarına takılan sorularını yanıtladı.

Güne Spor ve Dansla Başlıyoruz

Her Çarşamba ve Cuma küçük öğrencilerimizle güne egzersiz hareketleriyle ve dans ederek keyifle başlıyoruz. Çünkü biz sağlıklı ve mutlu olmanın önemini iyi biliyoruz.