TED BODRUM KOLEJİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
TED OKULLARI VE BODRUM YERELİ
ÇEVRİM İÇİ MATEMATİK SEMPOZYUMU

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi desteği ve TED Bodrum Koleji ev sahipliğinde 19 Mart 2022 tarihinde “Çevrim İçi Matematik Sempozyumu” gerçekleştirilecektir.

Örgün ve/veya uzaktan öğretimde, alanında uzman olan ve çevresine ilham veren öğretmenlerin çalışmalarını paylaştıkları sempozyumun teması “Matematik Öğretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar” olarak belirlenmiştir.

Sempozyumun hedef kitlesi Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeylerinde görev yapan eğitimcilerdir.

Değerlendirmeler TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden oluşan seçici kurul tarafından yapılacaktır.

Başvurular 10 Ocak 2022 - 6 Şubat 2022 tarihleri arasında www.tedbodrum.k12.tr web sitesinde adresi bulunan online başvuru formu doldurularak yapılmalıdır. Başvuru formunda ilgili bölüme bir dakikayı geçmeyecek şekilde kısa tanıtım videosu eklenmesi zorunludur. Sunum dili Türkçe ve/veya İngilizce'dir. Sunum başvuruları, TED Bodrum Koleji resmi sitesinde ilan edilen kayıt formu linki üzerinden yapılabilecektir. Uygulama/Materyalin yenilikçi yönünü vurgulayan başvuru sunum içeriğinin; etkinlik, ders planı, yenilikçi bir uygulama, somut materyalin geliştirilme süreci, öğrenci çalışma şekli (ikili, grup, bireysel, tüm sınıf vb.), uygulama sürecinde izlenen yol, etkinliğin öğretmen ve öğrenciye yönelik yararları, sürecin zorlayıcı yönleri ve geliştirilebilecek yönleri gibi başlıkları kapsayacak şekilde olması beklenmektedir (150-300 kelime).

Kabul edilen sunumlar 28 Şubat 2022 tarihinde TED Bodrum Koleji resmi internet sitesinden açıklanacaktır.

Başvuru için son tarih 6 Şubat 2022’dir.

Başvuru şartname ve diğer bilgiler için tıklayınız.

Sempozyum taslak programı aşağıdaki şekilde olacaktır.

10.00 - 10:30Açılış Konuşması ve Protokol Konuşmaları
10:30 - 11:30Konuk Konuşmacı