Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı Tanıtım Toplantısı
10 Mayıs 2018 Tarihinde Eklendi.

Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı Tanıtım Toplantısı

2016-2017 akademik yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı’na, bu yaz tatilinde de devam etmek üzere çalışmalarımızı başlattık. Öğrencilerimizin meslekler hakkında bilgi edinmelerine, kendi özellikleri ile mesleklerin özellikleri arasında bağ kurmaya başlamalarına olanak tanıyan bu uygulama mesleki gelişim adına çok kıymetli deneyimlerin kazanıldığı yaşantıları içermektedir.

Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı’na öğrencilerimizin katılımını önemsiyor ve siz değerli velilerimizi programı tanımak üzere okulumuza davet ediyoruz.

Toplantının Adı: Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı Tanıtımı
Tarih: 18 Mayıs 2018 Cuma Saat: 14:00-14:40
Yer: TED Bodrum Koleji Konferans Salonu

Doğayı Bir Gün Değil Her Gün Hatırla

Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz, TEMA Vakfı Bodrum Gönüllü sorumlusu Haluk Ortaç ile ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü doğadaki tüm canlılarla uyum içerisinde yaşayan, çevreye duyarlı, doğayı, tabiatı seven birer birey olacakları sözünü vererek kutladı.

TED Yönetim Kurulu Başkanları ve Kurucu Temsilcileri toplantısı Gerçekleştirildi

TED Yıllık Olağan Yönetim Kurulu Başkanları ve Kurucu Temsilcileri toplantısı TED KKTC Koleji ev sahipliğinde Lefkoşa’da yapıldı. 38 TED okulunun katılımıyla gerçekleşen toplantıda okulumuzu TED Bodrum Koleji Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erdem Erken temsil etti.

BTEC Award in Social Media Derslerimiz Başladı

Türkiye’de yalnızca TED okullarında okutulan BTEC programları “Award in Social Media Level 1” dersleri okulumuzda başladı. Bu programla öğrencilerimiz, eğitimleri ve mesleki gelişimleri için sosyal medya araçlarını kullanırken sosyal medyanın olumsuz etkileriyle baş edebilmenin yollarını öğrenecekler. Tamamı İngilizce olan program sonunda öğrencilerimiz, günümüzde önemi hızla artan ve geleceğin mesleklerinden biri olan “Sosyal Medya Uzmanlığı” alanında uluslararası düzeyde kabul gören BTEC sertifikası sahibi olacaklar.

Anaokulu Öğrencilerimiz Bodrum'un Değerlerini Tanıyor

Anaokullarımızdan Yeşil Sınıf öğrencileri Ege Batu SAKARYA’nın annesi Yasemin hanımla bir araya geldi; Bodrum'a özgü yapılar olan değirmenleri hem tanıdı, hem boyadı. Bu keyifli dakikalar için velimiz Yasemin hanıma teşekkür ediyoruz.