Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı Tanıtım Toplantısı
10 Mayıs 2018 Tarihinde Eklendi.

Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı Tanıtım Toplantısı

2016-2017 akademik yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı’na, bu yaz tatilinde de devam etmek üzere çalışmalarımızı başlattık. Öğrencilerimizin meslekler hakkında bilgi edinmelerine, kendi özellikleri ile mesleklerin özellikleri arasında bağ kurmaya başlamalarına olanak tanıyan bu uygulama mesleki gelişim adına çok kıymetli deneyimlerin kazanıldığı yaşantıları içermektedir.

Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı’na öğrencilerimizin katılımını önemsiyor ve siz değerli velilerimizi programı tanımak üzere okulumuza davet ediyoruz.

Toplantının Adı: Yaşam Deneyimi ve Meslek Gözlemi Programı Tanıtımı
Tarih: 18 Mayıs 2018 Cuma Saat: 14:00-14:40
Yer: TED Bodrum Koleji Konferans Salonu

Tohumdan Hasada Hasattan Matematiğe Yolculuk

4. Sınıf öğrencilerimiz ilk dönem ekip büyüttükleri ıspanakları hasat ettikten sonra mutfak atölyemizde lezzetli gözlemeler yaptı. Gözlemeleriyle matematik bilgilerini pekiştiren öğrencilerimiz etkinlik sonrası gözlemelerini afiyetle yedi.

Mevlanayı, Felsefesi ve Hayatını Hatırlayarak Andık

Mevlana Celalaleddin-i Rumi’nin 743. ölüm yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda bir anma programı düzenledi. Mevlana’nın verdiği evrensel mesajlar ve felsefesi okunan şiirler ve hayatından kesitlerle anlatıldı. Ney eşliğinde okunan şiirlerin yanı sıra sinevizyon ve öğrencilerimizin hazırladığı teatral gösteri izleyiciler tarafından beğeni topladı.

2013 - 2014 Öğretim Yılı Okula Kabul Sınavı Sonuçları Açıklandı!

4. Sınıflar 2013-2014 Akademik Yılı Okula Kabul Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

5. Sınıflar 2013-2014 Akademik Yılı Okula Kabul Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

6. Sınıflar 2013-2014 Akademik Yılı Okula Kabul Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

7. Sınıflar 2013-2014 Akademik Yılı Okula Kabul Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Lise Genç Kızlar Voleybol Takımımız Muğla Şampiyonu

Okulumuz Lise Genç Kızlar Voleybol Takımımız B Kategorisi Muğla Şampiyonu oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diiliyoruz.