2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Ön Kayıt Duyurusu ve Başvuru

Anaokulu Küçük Yaş Grubu’na 2020 doğumlu öğrenciler alınacaktır.
• Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Öğrenci adayları, PDR uzmanlarımızca, mülakat ve tanıma çalışması uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.
• Mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Anaokulu Hazırlık Grubu’na, kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır. Bu gruba, 2019 doğumlu öğrenciler alınacaktır.
• Öğrenci adayları, PDR uzmanlarımızca mülakat ve tanıma çalışması uygulanmak üzere başvuru sırasına ve kontenjan durumuna göre okula davet edilir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• İlkokul 1. sınıfa, Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin devam hakkı bulunduğundan kontenjan dahilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• İlkokul 2, 3 ve 4. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
• Ön kaydınızı, okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Aday öğrenciler kontenjan dahilinde, PDR uzmanlarımızca mülakat ve tanıma çalışması uygulanmak üzere başvuru sırasına ve kontenjan durumuna göre okula davet edilir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Ortaokul 5. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
• Ön kayıt başvurusu yapan 5. sınıfa aday öğrenciler 10 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.
• Okula Giriş Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına ve kontenjan durumuna göre PDR uzmanlarımızca mülakata alınacaktır.
• Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır.
• Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki Okula Giriş Sınavı'nı iptal edebilir.
• Sınav ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Ortaokul 6. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
• Ön kayıt başvurusu yapan 6. sınıfa aday öğrenciler 10 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Ortaokul 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
• Ön kayıt başvurusu yapan 7 ve 8. sınıfa aday öğrenciler 10 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Lise Hazırlık ve 9. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Lise Hazırlık ve 9. sınıflara LGS ve Okula Giriş Sınavı sonuçlarına göre öğrenci kabul edilecektir.
• Ön kayıt başvurusu yapan Lise Hazırlık ve 9. sınıfa aday öğrenciler 10 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.
• LGS Sınavı sonuçlarına göre de lisemize kayıt yapılmaktadır. LGS Sınavı’nda okul yönetimince belirlenecek puanı aşan öğrenciler kontenjan durumuna göre PDR uzmanlarımızca mülakata alınacaktır.
• LGS ve Okula Giriş Sınavı sonuçlarına göre Lise Hazırlık ve 9. sınıfa aday öğrencilere çeşitli oranlarda burs verilecektir. Burs oranları ayrıca ilan edilecektir.
• Kayıt yaptıran öğrencilerimize; yabancı dil düzeylerini belirlemek üzere “Hazırlık Atlama Sınavı” uygulanacaktır. Sınavda belirlenen barajı aşan öğrenciler 9. sınıfa; İngilizce dil yeterliliği bulunmayan öğrenciler ise Lise Hazırlık Sınıfına devam edecektir.
• Bilim İnsanı Yetiştirme Programı için seçme sınavı düzenlenecektir. Bu sınava 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılında okulumuza kayıt yaptırmış olan öğrenciler katılabilecektir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Lise 10. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Ön kayıt başvurusu yapan 10. sınıfa aday öğrenciler 10 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Okula Giriş Sınavı'na katılacaktır.
• Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır.
• Lise 10. sınıfta okula kabul için İngilizce dil yeterliliği ön şarttır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

*Lise 11 ve 12. sınıflara sadece diğer TED Okullarından yatay geçişle öğrenci kabul edilmektedir. Bu seviyelere okul dışından öğrenci alınmamaktadır.