2019-2020 Yılı Ön Kayıt Duyurusu

• Anasınıfı Küçük Yaş Grubu’na, Eylül 2015 ve öncesinde doğan öğrenciler alınacaktır.

• Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

• Öğrenci adayları, 11 Mart 2019 tarihinden itibaren PDR uzmanlarımızca, tanıma ve mülakat uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.
• Mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Anasınıfı Hazırlık Grubu’na, kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır. Bu gruba, 2014 doğumlu öğrenciler alınacaktır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• İlkokul 1. sınıfa, Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin devam hakkı bulunduğundan kontenjan dahilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.

• Öğrenci adayları, 11 Mart 2019 tarihinden itibaren PDR uzmanlarımızca tanıma ve mülakat uygulanmak üzere başvuru sırasına göre davet edilir.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• İlkokul 2. ve 3. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

• Ön kaydınızı, okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

• Aday öğrenciler kontenjan dahilinde, 01 Nisan 2019 tarihinden itibaren ön kayıt başvuru sırasına göre, mülakata davet edilecektir.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

İlkokul 4 ve Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

• Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler 17 Mart 2019 Pazar günü saat 10.00’da “Okula Giriş Sınavı”na katılacaktır. Okula Giriş Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR uzmanlarımızca mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır. Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki "Okula Giriş Sınavı"nı iptal edebilir.

• Sınav ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
• 4. sınıftan 5. sınıfa geçecek olan öğrencilere 17 Mart 2019 tarihli Okula Giriş Sınavı sonuçlarına göre çeşitli oranlarda burs verilecektir. Burs oranları ayrıca ilan edilecektir.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Lise Hazırlık ve 9. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

• Lise Hazırlık ve 9. sınıflara iki yöntemle öğrenci kabul edilecektir.

• 17 Mart 2019 Pazar günü saat 10.00'da yapılacak Okula Giriş Sınavı’nda barajı geçen öğrenciler puan sıralamasına göre PDR birimimizce mülakata alınacaktır.

• LGS Sınavı sonuçlarına göre de lisemize kayıt yapılmaktadır. LGS Sınavı’nda okul yönetimince belirlenecek puanı aşan öğrenciler PDR birimimizce mülakata alınacaktır.

• Okula Giriş Sınavı ve LGS Sınavı sonuçlarına göre çeşitli oranlarda burs verilecektir. Burs oranları ayrıca ilan edilecektir.
• Kayıt yaptıran öğrencilerimize; yabancı dil düzeylerini belirlemek üzere “Hazırlık Atlama Sınavı” uygulanacaktır. Sınavda belirlenen barajı aşan öğrenciler 9. sınıfa; İngilizce dil yeterliliği bulunmayan öğrenciler ise Lise Hazırlık Sınıfı’na devam edecektir.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

• Lise 10. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

• Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler, 17 Mart 2019 Pazar günü saat 10.00’da, İngilizce sorularının da yer aldığı “Okula Giriş Sınavı”na katılacaktır. Lise 10. sınıfta okula kabul için İngilizce dil yeterliliği ön şarttır. Okula Giriş Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR birimimizce mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır.

• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Lise 11 ve 12. sınıflara sadece diğer TED Okullarından yatay geçişle öğrenci kabul edilmektedir. Bu seviyelere okul dışından öğrenci alınmamaktadır.