Mezunlarımız

TED Bodrum Koleji Lisesi, YKS’de üstün başarı elde etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor. TED meşalesinin aydınlık yarınları olan öğrencilerimiz, genel (okul başarı ortalaması) ve bireysel (Bodrum’da en iyi dereceyi yapan öğrenci) başarılarıyla göğsümüzü kabarttı. Öğrencimiz Zehra Özüm Mutluay YKS 2023 Yabancı Dil sınav puanları ve başarı sırasına göre Bodrum İlçe Birincisi oldu. Öğrencilerimiz, 2023 YKS’de yüzde yüz başarı elde ederek yurt içi ve yurt dışında en seçkin üniversitelere yerleşmenin yanı sıra Türkiye genelinde en seçkin üniversitelere yerleşti. Yabancı dil yetkinlikleri, sosyal becerileri, sanatsal bakışları, sportif başarıları ile hayata her yönüyle hazırlanmış olan gençlerimizin hayatlarında gerçekleştirecekleri ile bizlere daha nice gurur ve mutluluk yaşatacağına yürekten inanıyoruz.
TED Bodrum Koleji Lisesi, YKS’de üstün başarı elde etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor. TED meşalesinin aydınlık yarınları olan öğrencilerimiz, genel (okul başarı ortalaması) ve bireysel (Bodrum’da en iyi dereceyi yapan öğrenci) başarılarıyla göğsümüzü kabarttı. Öğrencilerimiz Deniz Süzen YKS 2022 sınav puanları ve başarı sırasına göre Türkiye 91.’si (sözel), Yılmaz Eren Özsu Türkiye 210.’su (sayısal) oldu. Öğrencilerimiz, 2022 YKS’de yüzde yüz başarı elde ederek yurt içi ve yurt dışında en seçkin üniversitelere yerleşmenin yanı sıra Türkiye genelinde en seçkin üniversitelere yerleşti. Yabancı dil yetkinlikleri, sosyal becerileri, sanatsal bakışları, sportif başarıları ile hayata her yönüyle hazırlanmış olan gençlerimizin hayatlarında gerçekleştirecekleri ile bizlere daha nice gurur ve mutluluk yaşatacağına yürekten inanıyoruz.
TED Bodrum Koleji Lisesi, YKS’de üstün başarı elde etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor. TED meşalesinin aydınlık yarınları olan öğrencilerimiz, genel (okul başarı ortalaması) ve bireysel (Bodrum’da en iyi dereceyi yapan öğrenci) başarılarıyla göğsümüzü kabarttı. Öğrencilerimiz, 2021 YKS’de yüzde yüz başarı elde ederek yurt içi ve yurt dışında en seçkin üniversitelere yerleşti. Yabancı dil yetkinlikleri, sosyal becerileri, sanatsal bakışları, sportif başarıları ile hayata her yönüyle hazırlanmış olan gençlerimizin hayatlarında gerçekleştirecekleri ile bizlere daha nice gurur ve mutluluk yaşatacağına yürekten inanıyoruz.
TED Bodrum Koleji Lisesi, YKS’de üstün başarı elde etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor. TED meşalesinin aydınlık yarınları olan öğrencilerimiz, genel (okul başarı ortalaması) ve bireysel (Bodrum’da en iyi dereceyi yapan öğrenci) başarılarıyla göğsümüzü kabarttı. Öğrencilerimiz, 2020 YKS’de yüzde yüz başarı elde ederek yurt içi ve yurt dışında en seçkin üniversitelere yerleşti. Yabancı dil yetkinlikleri, sosyal becerileri, sanatsal bakışları, sportif başarıları ile hayata her yönüyle hazırlanmış olan gençlerimizin hayatlarında gerçekleştirecekleri ile bizlere daha nice gurur ve mutluluk yaşatacağına yürekten inanıyoruz.
TED Bodrum Koleji Lisesi, ilk mezunları ile YKS’de üstün başarı elde etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor. TED meşalesinin aydınlık yarınları olan öğrencilerimiz, genel (okul başarı ortalaması) ve bireysel (Bodrum’da en iyi dereceyi yapan öğrenci) başarılarıyla göğsümüzü kabarttı. Öğrencilerimiz, 2019 YKS’de yüzde yüz başarı elde ederek yurt içi ve yurt dışında en seçkin üniversitelere yerleşti. Yabancı dil yetkinlikleri, sosyal becerileri, sanatsal bakışları, sportif başarıları ile hayata her yönüyle hazırlanmış olan gençlerimizin hayatlarında gerçekleştirecekleri ile bizlere daha nice gurur ve mutluluk yaşatacağına yürekten inanıyoruz.