Okul Kampüsümüz

Okulumuz trafikten, sesten, kalabalıktan uzak, yemyeşil bir doğa içinde kuruludur. Yaklaşık 40 bin m² açık alanı ve 20 bin m²’ nin üzerindeki kapalı alanı ile öğrencilere çocukluklarını doyasıya yaşayabilecekleri ferah ve nezih bir ortam sunmaktadır.

Donanımlı yapısıyla kampüsümüz, öğrencilerimize zengin öğrenme olanakları ve yaşam deneyimleri kazandırmaktadır.
- Açık ve kapalı oyun alanları,
- Anaokulu akıl oyunları sınıfı,
- Binlerce kitap ve görsel materyalle zenginleştirilmiş okul kütüphanesi,
- Apple center,
- 3D görsel stüdyosu,
- Ses akustiği sağlanmış bireysel müzik odaları,
- Sanat atölyeleri,
- Seramik atölyesi,
- Mutfak atölyesi,
- Çocukların kendi elleriyle ekip biçtikleri tarım alanı,
- Dans-bale salonu,
- İki adet kapalı spor salonu,
- Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu,
- Yaş gruplarına göre dizayn edilmiş yemek salonları,
- 462 kişilik konferans salonu,
- 400 kişilik açık hava tiyatrosu ve daha birçok eğitim tesisi çocuklarımızın çok yönlü eğitimine katkı sunmaktadır.
Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerimizin her biri birbirinden ayrılmış bahçe, tuvalet, yemekhane ve kat kütüphanesi olanaklarına sahiptir.

Eğitim bloklarımızda her öğrencinin kendine ait dolabı bulunmaktadır.

Okulumuzda zeytinlik alan mevcuttur. Bu alanda okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimiz zeytin hasadı yaparlar. Daha sonra zeytinler fabrikaya öğrencilerimizle birlikte götürülür. Öğrencilerimiz zeytinyağı elde edilme süreçlerini yakından gözlemler ve şişelenen zeytinyağları öğrencilere evlerine götürmek üzere verilir.