İngilizce Eğitimi

Tüm TED Okullarında İngilizce dil eğitimi, Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı esas alınarak hazırlanan ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı k12 bütünlüğündeki TED’e özgün İngilizce müfredatı doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

Anaokulunda İngilizce çok önemli bir rol oynar; öğrencilerin çoğu İngilizce ile ilk kez anaokulunda tanışırlar. Rahat bir ortam, profesyonel bir takım ve zengin bir öğretim programı bu ilk buluşmayı daha sıcak ve olumlu kılmaktadır.

İngilizce programının hedefi, öğrencilerimizin İngilizce’ye karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve kendilerini ifade edecekleri bir ortamda dil öğrenmeye istek ve ilgi uyandırmaktır.

Öğrencilerimizin o yaştaki ihtiyaçları ve özellikleri dikkate alınarak İngilizce etkinlikleri (Phonics, Storytelling, Music and Movement, Funtime, Read and Rhyme, Show and Tell, Arts and Crafts, Creative English) ile yaparak-yaşayarak öğrenen öğrencilerimiz; doğal ve farklı ortamlarda yabancı dili kullanabilme fırsatı bulmaktadır.

Öğrencilerimiz ana dili İngilizce olan (native) öğretmenleri rehberliğinde; renkli görsel materyaller, oyunlar, bilgisayar destekli etkinlikler, öyküler, şarkılar, drama çalışmaları ve projeler sayesinde yıl boyu süren eğlenceli İngilizce öğrenimi deneyimleri yaşamaktadır.