TED Bodrum Koleji

Anasınıfından 12. Sınıfa...

TED Bodrum Koleji Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi’ni kapsayan eğitim programı; anasınıfından başlayıp 12. sınıfa kadar süren bir bütünlüğe ve devamlılığa sahiptir.
Okulumuzda uygulanan öğrenci merkezli program, öğrencilerin çok kültürlü bir ortamda etkin öğrenim yapmalarına imkân tanır. Çağımızın en son teknolojik olanaklarının kullanımıyla desteklenen disiplinler arası çalışmalar, projeler ve araştırmalarla öğrencilerin modern dünyanın etkin bireyleri olarak yetişmesi hedeflenmektedir.

TED meşalesi ile modern dünyanın etkin bireylerini yetiştirmek.

Vizyonumuz

Ülkemizde, eğitim-öğretim yaklaşımlarından dolayı tercih edilen ve fark yaratan; gerçekleştirdiği projelerle uluslararası eğitim platformlarında adından söz ettiren bir okul olmak.

Değerlerimiz

• Atatürk İlkeleri’ne ve Demokratik Cumhuriyet’in temel kazanımlarına bağlı olmak,
• Türk Eğitim Derneği’nin misyon ve vizyonunu benimsemek,
• Kurumdaşlık (sorumluluk, bağlılık ve inisiyatif alma) bilinci ile çalışmak,
• Aklın ve bilimin rehberliğine inanmak,
• Topluma ve çevreye duyarlı olmak.