3. Kitaplığını Sanata Dönüştür Fotoğraf Yarışması

Her yıl, Kasım ayının ikinci haftası tüm yurtta “Çocuk Kitapları Haftası" olarak kutlanmaktadır. Çocuk Kitapları Haftasına özel, öğrencilerimizin yaratıcılığını konuşturacağı bir yarışmayla sizlerleyiz. Tek yapmanız gereken evinizde bulunan kitaplığınıza sihirli bir dokunuşta bulunmak olacak. Kitaplarınızı raflarından çıkartıp onları hayal dünyanızla sarıp sarmalamanızı bekliyoruz. Belki kitaplarınızla bir ev yapabilirsiniz belki de bir şato. Ya da uçan bir süpürgeye bile dönüşebilir kitaplarınız. Kitaplar isterseniz bir şapka olur kafanızda ya da üstünüzde bir kıyafet. Kısacası bizleri şaşırtacağınız bir hayal dünyasına davet ediyoruz sizleri. Düşünün, tasarlayın, fotoğrafını çekin ve bize gönderin.

Ödüle değer görülen fotoğraflar seçici kurul tarafından 11 Kasım Perşembe günü açıklanacaktır.

Yarışma Adı: 3. KİTAPLIĞINI SANATA DÖNÜŞTÜR FOTOĞRAF YARIŞMASI
Yarışmayı Düzenleyen Kurum: TED BODRUM KOLEJİ
Yarışma Başlama Tarihi: 13.10.2021
Son Katılım Tarihi: 5.11.2021
Sonuçların İlanı: 11.11.2021
Yarışma Sorumlusu: FATMA TAŞTAN

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

AMAÇ:
Yarışmanın amacı, öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, fotoğraf sanatını tanıtmak, öğrencilerin hayal gücünü ortaya çıkarmak ve beslemek, fotoğraf sanatının ve kitap okuma kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaktır.

KURALLAR :
1. Yarışmaya TED Bodrum Koleji anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılım sağlayabilir.
2. Fotoğraflardaki konunun ana teması kitaplar üzerine olmalıdır.
3. Yollanan fotoğraflar özgün olmalıdır.
4. Her yarışmacı en fazla üç fotoğraf ile yarışmaya katılabilir.
5. Gönderilen maillerde mutlaka isim ve soy isim bulunmalıdır.
6. Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz arasında dereceye giren ilk üç kişi ödüle değer görülecektir.
7. Son katılım tarihi olan 5 Kasım Cuma gününden sonra gönderilen fotoğraflar yarışmaya dahil edilmeyecektir.
8. Ödüle değer görülen fotoğraflar TED Bodrum Koleji'nin resmi sosyal medya hesaplarında 11 Kasım Perşembe günü açıklanacaktır.

SEÇİCİ KURUL:
• Sevinç ZEREN – Okul Genel Koordinatörü