“MUTLU ÇOCUK”
Sosyal Sorumluluk Projesi

‘’Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek, hepimizin insanlık görevidir.’’ Mustafa Kemal Atatürk

Değerli Velimiz,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını karşılarken çocuklarımız çok özel bir çalışma gerçekleştirdiler. Kendilerine verilen minik tuallere, birbirinden farklı kültürlerden dünya çocuklarını resmettiler. Okulda tüm bu tuallerin bir araya gelmesiyle oluşan, kocaman bir ‘’Meşale Duvarı’’ yarattılar. Bu minik tuallerde ‘’Mutlu Dünya Çocuklarını‘’ resmederken bir amaçları vardı. Kendi ülkesinde, çok çalışıp köyüne doktor olarak dönmek isteyen Merve’ye, ailesinin altıncı çocuğu olup mühendislik hayali kuran Ali’ye, evlendirilmek üzere olan Dilan’a, pamuk toplamak zorunda olduğu için derslerinden geri kalan Nurhayat’a aydınlık bir gelecek sağlamaktı. Elele verdiler ‘’Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz’’ diyerek kenetlendiler.

İşte şimdi bize düşen tek görev, onların bu minik eserlerinden oluşan bu kocaman tabloya bağış yaparak destek olmak. Bu sadece maddi bir destek değil. Merve’nin, Ali’nin, Dilan’ın, Nurhayat’ın adı her ne olursa olsun, görün beni diyen bu küçük kalplerin, ülkesine, bayrağına, Atatürk Cumhuriyeti’ne bağlı pırıl pırıl bir gelecekte koşarken, sıkıca elinden tutmak olacaktır.

Gelin, çocuklarımızın tualleriyle bir meşale de biz yakalım bu bayramda.

Yaktığımız meşaleler, 23 Nisan’ları ilelebet aydınlatsın…

Katkı sağlayan her velimize ‘’Meşale Duvarı’’ resimli katılım belgesi verilecektir.

Cumhuriyetimizin aydınlık gelecekleri size minnettardır.

TED Bodrum Koleji Okul Aile Birliği

Bağışlarınız için:

TED Bodrum Koleji - Okul Aile Birliği Resmi Hesabı
IBAN: TR79 0003 2000 0000 0011 4399 40
TEB Muğla, Karya Bodrum Şubesi
Kıbrıs Şehitleri Cad. Ataman İş Merkezi C Blok 48400
Bağışlarınızı yaparken açıklama kısmına ‘Bağış - Adınızı Soyadınızı’ yazmanızı rica ediyoruz.

Son bağış tarihi 30 Nisan 2021’dir.