Orkestra

TED Bodrum Orkestrası; Ortaokul ve Lise Okul Orkestrası olarak, müzik öğretmenleri tarafından seçilmiş öğrenciler ile kurulmuş olup, kulüp saatinde iki koldan çalışmalarını sürdürerek repertuarını genişletmektedir.

Ortaokul orkestramız birlikte müzik yapma kurallarını ve enstrüman kabiliyet becerilerini daha iyi temeller ile geliştirmeyi hedeflerken, yer aldıkları etkinlikler ile Lise Orkestramızın zaman içerisinde temelini oluşturmaktadır. Süregelen bu işleyiş ile 34 kişilik büyük bir orkestraya sahibiz.

TED Bodrum Orkestrası olarak her yıl gelenekselleşen Ustaya Saygı Anma Konserleri, Belirli Gün ve Haftalar Etkinlikleri, Oasis / FunTown Sahneleri, Ted Meşale Festivali, Liselerarası Müzik Yarışmaları olmak üzere yıl boyunca gerçekleştirilen tüm etkinliklerde çalışmalarına devam etmektedir.