Voleybol Takımı

TED Bodrum Kolejinde, voleybol takım kadroları, Beden Eğitimi derslerinde planlanan branşa özgü hazırlanan seçme kriterleri ile belirlenip haftada 2 gün olarak antrenman yapılmaktadır. TED Bodrum Kolejinde,Yıldız Kız ve Genç Kız B olmak üzere toplam 2 kategoride çalışmalar yapılmaktadır. Voleybol, sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair – Play ilkelerine bağlı, saygılı ve kültürlü genç sporcularımıza, voleybol branşına katılımı için gerekli bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel yüklemeler yaparak onların topluma faydalı gençler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunarak okul voleybol takımımıza ve Türk voleyboluna kazandırmaktır. Çalışmalardaki tutarlı katılım ve efor öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirler. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerdeki katılımı ve başarısı okul-veli-öğretmen işbirliğine dayanarak gerçekleştirilir.